joi, 3 septembrie 2009

Septembrie artistic

N-am mai scris pe blog de 3 luni de zile. Nu-i nimic, am sa o fac acum in scop de promovare a artei, a muzicii bune, a culturii si a cresterii nivelului de intelect in tara.....

Hip-hopul romanesc va avea o puternica zvacnire in aceasta luna, se anunta cateva albume excelente si prefer sa incep in ordine alfabetica:
CEDRY2K - Poezie Balistica
"Extraterestrul" Cedry2k se pare ca a mai trecut de manopera inca o capedopera, cum bine zice. Poezie Balistica este urmatorul album al "Maestrului" de la FacemRecords, si dupa cele 2 promo-uri "Vise Zdrobite" si "Reptilieni" (pe care le gasiti foarte usor cu un search pe google ) se pare ca va fi un nou material greu, supraomenesc. Nu stiu o data precisa, dar este anuntat pentru septembrie si, personal sper sa fie lansat pe 27 septembrie la Ploiesti in Retro Caffe.
GRASU XXL - Oameni
Va este dor de ceva nou, marca Grasu XXL?...Asteptarea se apropie de final. Data de 24 septembrie este preconizata pentru lansarea noului album. Nu am auzit nimic de pe noul album, dar se pare ca va fi ceva in stilul XXL, fiind intitulat sugestiv "Oameni". In ultimul timp, Grasu XXL nu a pierdut timpul si a facut 2 videoclipuri, regizate de Spike la piesele: "Prea mult fum" si "Pizda la volan"...Cum ar zice XXL, Pace Bre!
PARAZITII - Cronici pentru timpuri noi
Cheloo, Ombladon si FDD nu puteau dezamagi publicul si la un an jumate distanta de "Slalom printre cretini", radiografiaza din nou tara, dar pentru timpurile urmatoare. Desi inca nu au anuntat o data pentru lansare, sunt semnale clare ca in aceasta toamna vom avea un nou album Parazitii. Despre continut nu stiu prea multe, dar probabil va fi inclusa si melodia "Mix bun" si la un concert in Tineretului, baietii ne-au dezvaluit 2 refrene...Dar la ce te poti astepta de a un album Parazitii?, decat la ceva super tare ca doar nu ne-au dezamagit niciodata.
SISU - Vacanta in Mexic
Ni l-a promis in mai, apoi in august, speram ca macar in septembrie sa iasa. Sisu a luat-o pe un drum foarte lung pana in Mexic, dar cu siguranta si cand vom ajunge va fi o vacanta pe cinste. Dupa cum probabil stiti, Tudor Sisu a lansat deja un prim clip la piesa "Ai vrea sa ai", a terminat filmarile la "Din toate florile din lume" si va urma pe platouri "Gangsta shit". Colaborari excelente, instrumentale foarte bune si "dorul de stilul La-Familia" face din acest album unul de colectie. Sisu isi exprima trairile in versurile "Vacantei sale catre Mexic" si o face atat de bine incat oamenii asteapta cu nerabdare aceasta lansare. E si normal dupa ce am auzit piese ca: "Fac din noapte zi", "Din coltul blocului", "Bucuresti", "Ai vrea sa ai", "Viata mea", "Din Toate Florile din lume" sau "Gangsta shit"...Hai Sisule ca murim de nerabdare.
SPIKE - Ramanem prieteni
Ultimul, dar nu cel din urma este "nebunul" de Spike. Preconizat pentru 2008, albumul va fi lansat pe 15 septembrie 2009. Sunt foarte curios daca Spike va rasplati asteptarea de un an cu acest album. Spike propune si un clip, regizat chiar de el la melodia "Banii", dupa parerea mea si clipul si piesa foarte reusita. Pentru acest album Spike a "cheltuit" 3 ani impreuna cu Mitzu (Agresiv) si prietenii sai: Grasu XXL, Maximilian, Guess Who...Relatiile cu publicul au fost bune atat timp cat Spike ne propune sa "Ramanem prieteni"....Spike rulllz

In incheiere Pace, fericire, multa muzica buna si mult verde! See ya

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu