duminică, 3 mai 2009

Cu un singur R incepe ROMANIA!

NU SUNT RASIST!!!
NU am absolut nimic cu, culoarea individului...NU consider ca daca ai o anumita culoare a pielii esti inferior...cu toate astea URASC tiganii, la fel de mult cum urasc cluburile steaua si dinamo (IUBESC RAPIDUL mai mult ca orice pe lume!). Urasc individul, nu culoarea pielii. Atat timp cat aceasta "specie", pentru ca nu le pot spune oameni, va exista in ROMANIA, aceasta tara nu isi va putea dobandi puritatea, nu poate atinge maretia la care ar trebui sa aspiram!
DE CE?
De ce sunt foarte putini cei care iau atitudine la aceasta grava problema? Nu pot sa inteleg cum va lasati "tiganizati" de aceasta specie!
De ce acceptati cersetori pe drumul pe care il faceti zilnic catre blestematul de loc de munca pe care il aveti? Cand, macar drumul ar trebui sa fie linistit!
De ce suportati mirosul groaznic in timpul unei calatorii pe mijloacele de transport in comun?
De ce va lasati manipulati de ei? Au murdarit tara cu manelele lor si v-ati lasat prostiti...ati inghitit-o de parca ar fi fost miere...d-aia o sa va dau pula s-o inghititi!
De ce calcati prin cojile de seminte scuipate in plina strada de ei?
De ce mortii masii beliti ochii la aurul lor murdar de la gat?
De ce admirati personaje care se imbogatesc din taxele pe care si voi le platiti la stat? Cum puteti sa-i aveti ca idoli pe sile si nutu camataru? Sau cum puteti sa-l acceptati pe unul ca giovanni becali la tv?
EXORCIZARE!
Populatia s-a lasat tiganizata, o majoritate a cazut victima unei minoritati care se regaseste ca definitie intre om si animal. Tot aceasta majoritate ii condamna pe cei care i-au atitudine impotriva tiganilor, si ramane rece la un tigan-copil descult si jegos care ii fura banii unui copil ce se duce cu ghiozdanul plin de carti, care il va educa in spiritul majoritatii!
Ma doare-n pula daca 99% din cei care vor citi ma vor condamna pentru ce am scris...dar eu nu pot suporta tiganizarea. Cu fiecare ocazie imi voi exprima opinia!
Solutii: Prezint 2 solutii- 1: Sa ii deposedam de cetatenia romana si sa-i expulzam din tara
2: Sa ii exorcizam!!!
P.S.
A nu se intelege ca generalizez, nu toti tiganii sunt la fel, dar atunci cand 97% din ei sunt la fel e greu sa nu vorbesti despre ei in general!

Un comentariu:

  1. te contrazici singur..."NU SUNT RASIST!!!
    NU am absolut nimic cu, culoarea individului.."vs"va lasati "tiganizati" de aceasta specie!"
    ps:solutiile tale au fost incercate si de Hitler,si a inceput Al doilea razboi mondial:(...limiteaza-te daca nu ai auzit de "Noaptea de cristal"

    RăspundețiȘtergere